Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Въпреки предстоящите празници ежедневието на повечето от вас ще е доста динамично и натоварено от ангажименти.

Възможно е на работното място или в ежедневието  да ескалират важни трансформации и процеси, които ще имат широко отражение.

Вие може да навлезете в период, през който преговаряте за вашите интереси,  възможно е действително да достигнете до уговорки,  които ще повишат вашите доходи,  ще се превърнат в повод за положителни преобразования,  които ви действат обогатяващо.

Вие може да преговаряте за интересите си, да получите интересно или полезно предложение,  но за пълната му реализация да се изисква повече време и то да се осъществи през януари. Въпреки всичко седмицата е важна,  показателна,  а за някои и превратна.

Не е изключено да се сблъскате с колега,  който ви оказва значимо въздействие,  ако не всичко е наред в отношенията между вас,  тогава е подходящо да направите нужното,  за да изчистите евентуални различия.

Показателно време за кариерното ви развитие,  също е удобно- да насочвате тези процеси,  повечето от вас ще имат избор в този процес.

Навлизате в период,  през който трябва да отговорите на нови условия на труд, повишени изисквания, променени условия- от вас ще зависи дали ще проявите повишена адаптивност,  ще съумеете да се възползвате и като демонстрирате висока квалификация, отдаденост и т.н. или  ще  отворите нова страница.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *