Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Рак

Рак

През настоящата седмица вие може да преминете през своеобразен катарзис,  който касае вашите партньорски взаимоотношения.

В този процес вие може да чуете или да изкажете думи,  които имат широко отражение върху вашите връзки  и нека това да ви зарадва.

Ако някакви емоции или чувства със се прикривали до този момент,  сега те могат да изплуват на повърхността  и по един естествен начин да повлияят.

Това може да е нещо положително,  което ще укрепи чувствата,  ще ви помогне да вникнете в дълбочина в преживяванията на отсрещната страна,  а това винаги сближава.

Може да обмисляте по-далечни перспективи на развитие,  да мечтаете,  да обсъждате общи и бъдещи планове.

Може да стигнете до решения, които имат широко отражение или дълго ще се обмислят, шлифоват след това.

Периодът е отличен да повлияете позитивно на партньорските си отношения.  Ако сте сами,  може да срещнете любовта или човек от миналото може да напомни за себе си.

През следващите седмици-   вашият социален статус ще се промени и то  под въздействието на околните, важни за вас хора, които влияят на  общественото ви положение.

Поради тази причина трябва да сте внимателни- кого допускате до себе си, на кого се доверявате и с кого ще продължите напред,  това ще бъде водеща тема…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *