Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Информационният поток през тази седмица е доста усилен,  носи ви ценна информация,  може да чуете или да изкажете думи,  които разкриват чувства,  отношение…

Понякога това може да разкрие някакви тайни,  да е повод да надникнете в по-голяма дълбочина в важни за вас връзки и да погледнете на тях от един друг и непознат до този момент ъгъл. Комуникацията е проводник на трансформации  във важни за вас връзки,  а като следствие понякога- среда на съществуване.

В повечето случаи вие ще се изказвате доста въздействащо върху отсрещната страна, може да използвате психологически подход или такъв, който ви позволява да наложите мнението си.

Самите вие няма да бъдете автоматично предпазени от някои манипулации, които по правило може да идентифицирате, но все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни.

През тази седмица ще проявявате висока социална активност,  няма да ви липсва внимание и компания,  ще намирате време и за развлечения,  така че ежедневието ще динамично, вълнуващо,  даващо шанс да внесете голяма яснота в определени  контакти,  да ги оздравите,  ако желаете разбира се.

Ако всичко е наред в сърдечните дела,  тогава през настоящия период мнозина ще преживеят  приятни или незабравими мигове. Някой от вас могат да получат  признание в любов,  ако все още сте сами,  може да срещнете любовта и това да бъде светкавично  и почти от пръв поглед…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *