Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Телец

Телец

Сега вие градите по-далечни перспективи за вашия живот,  това ще изисква от вас по-голяма прозорливост,  демонстрация на повече воля, решителност,  отключване на нови качества,  които ще ви помогнат в обективно сложна или променяща се обстановка- да излезете победители,  да извлечете най-доброто.   През тази седмица вие може да решите да пътувате  или пък да промените обстановката около вас.

Подобна задача ще стои пред вас и през следващите месеци,  от вас ще се изисква да разширите хоризонтите си на развитие  като разчитате  на висока квалификация,  надскочите успехите си,  включително като общувате с влиятелни или власт-имащи личности,  попаднете под нечия опека, има на кого да разчитате и т.н.

Някой от вас може да решат да повишат своята квалификация,  да привлекат на своя страна нови хора,  които ще се превръщат в мост към собствените им успехи.

През тази седмица вие може да чуете предложения,  може да получите  вид подкрепа,  които действително да преобразят вашите бъдещи перспективи на развитие.

Взети решения,  проведени разговори-  ще отекват дълго  в душата ви,  ще повлияят  на бъдещето ви.

Повечето от вас ще посрещнат новата година в приятна компания  или хора, които могат да докоснат душата им.  Това може да предизвика ярки емоционални преживявания, които имат широко отражение.  Вашите амбиции растат,  паралелно с това и усещането,  че трябва да оставите нещо зад гърба си,  за да допуснете друго и по-перспективно.

През тази седмица ще получите по-ясни подсказки в това направление  и то може да се превърне в повод да направите чистка на вашето обкръжение  преди да продължите напред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *