Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.01- 02.02.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Имате шанс да разширите възможностите си на развитие като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, това могат да бъдат също влиятелни или власт-имащи персони, които ще подкрепят честолюбивите ви планове и ще играят ролята на мост между вас и бъдещите ви успехи.

близнази1Могат да се появят обстоятелства, които ви вдъхновяват, показват се като изход и вариант от трансформиращия период, през който преминахте.

Що се отнася до професионалната ви реализация- демонстрацията на висока квалификация или дори обогатяването на вашите знания- ще се цени високо или ще даде позитивно отражение.

На този фон повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда.

В друг случай- може да се обтегнат отношенията между вас и ваши партньори- лични или делови. На кого и в каква степен можете да разчитате, кой подпомага кариерното ви развитие и по-добър статус или точно обратното- дестабилизира ви, пречи да осъществите ваша мечта- разбирате предимно през първата част от периода, но не само.

Ако имате грешни представи за определени личности, това ще бъде особено видно тогава, не са изключени и разяснителни разговори, които ще ви разделят с вид илюзии, там където ги има.

През втората част на седмицата и през следващата също- ще можете да превъртите предизвикателствата в полза, да се предпазите от загуби в един по-широк смисъл или буквално, също- да излезете своеобразни победители в своеобразна сложна среда.

Въпреки всичко в живота на повечето от вас се изисква реформа, вид мобилизация, може би пренареждане на приоритети, за да съхраните благосъстоянието си. Помислете, това ще е индивидуална задача за всеки и въпрос на собствен анализ за цялата предстояща година или подчертано до март 2020г…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *