Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.01- 03.02.2019г. Зодия Везни

Везни

В периода на Водолей вашият творчески потенциал се разгръща, вие с по-голяма лекота намирате удовлетворение и възможности, някой от тях сами застават на пътя ви като шанс, а други са следствие на дебати, които превъртате във ваша полза.

Все нещо може да порадва сърцето ви сега, да получите добри новини, предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете, а може да намерите начин да се откъснете от рутината, чрез висока социална активност, много вълнуващи срещи, които да имат дълготрайно отражение. Вие можете да стигнете до важни, дълготрайни решения, които касаят партньорските ви отношения-лични или делови, може да чуете думи, които да преобразят общественото ви положение, популярност.

Ако не сте срещнали все още любовта- вероятността това да се случи сега или до средата на февруари е повече от голяма.

Въпреки всичко в душата ви може да назрява тревога, необходимост да поемате по-големи отговорности спрямо приоритети като дом и семейство, това може да се превърне в крайъгълен камък за спорове с вашата половинка, а може и по-възрастна, авторитетна личност от семейството ви да се нуждае от повече внимание и/или да се съобразявате с нея. Разрешаването на подобни казуси изискват някаква категоричност, ясно мнение, което се отстоява, за да не бъдат подменени интересите ви, за да не ги провлачите през тази, че и следващата година. Не пренебрегвайте случващото се и вземете своевременни мерки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *