Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.01- 03.02.2019г. Зодия Дева

Дева

Ежедневието ви става все по-забързано и натоварено от ангажименти, същевременно сега е моментът да се докажете на работното си място, вероятно и така ще бъде, вие ще се включвате активно в дебати и така ще се оказвате ключов фактор, който влияе на процесите, на мнението на близкото обкръжение или на власт-имащи персони.

Не са изключени важни новини и преобразувания в този сектор, сега набелязвате всички силни и слаби звена и все по-силно ще им влияете до 18 февруари, после събитията няма да зависят чак толкова от вас или ще преминете във фаза, която ще обсъжда постиженията и качествата ви в миналото и със съответните последици.

Материалното състояние на повечето от вас е на път да се промени, това са по-скоро развръзки на зададени вече тенденции. Те се определят подчертано от партньорската подкрепа, която получавате, от промени в дома ви, например- инвестиции в недвижимо имущество, в членове на семейството и т.н.

Не е изключено да ви се налага и повече да инвестирате в деца, ако имате такива или пък в други близки до сърцето ви хора, които имат нужда от подкрепата ви. Около тях може да се случват трансформации, които да рефлектират и върху вас самите, оценете случващото се и действайте внимателно, не позволявайте чисто материални теми да застават между вас и другите.

Ако това не е тема номер едно за вас, тогава може да се ориентирате към хоби, частен бизнес, ако имате такива, то те също ще изискват вид преоценки, според онова, което се развива добре или изисква промяна- ще получавате достатъчно подсказки в тази посока, за да вземете оптимално правилни решения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *