Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.01- 03.02.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица имате уникален шанс да повишите доходите си, ако условията на труд не го позволяват, тогава получавате поне морално удовлетворение или вземате важни, дългосрочни решения, получавате „зелена светлина“ за идеите и намеренията си, но в по-дългосрочна перспектива, да кажем през следващите около два месеца, а после и като втори шанс-от август и до ноември.

На този етап вие сте склонни да проявявате голяма инициативност, ежедневието ви е натоварено и повод да се справяте с повишена конкуренция, че и недоброжелатели. Ако конфликтите и споровете с влиятелни, власт-имащи персони са по-сериозни, тогава през настоящия период ще скъсате договори и връзки, можете да смените средата си на съществуване, но това ще се отчита за положителна тенденция, която после ще отвори място за нещо друго и по-перспективно за вас…шансове няма да ви липсват и е по-вероятно ако едни пътища са затворени, да се ориентирате просто към други.

Периодът предразполага към спорове, разясняване на истини, поглеждане на важни за вас хора с „нови очи“, включително роднини, ако имате братя или сестри например…Може около тях да текат трансформации, които да се отразяват и на вас, те да се нуждаят от подкрепата ви и т.н.

„Вашият дом е вашата крепост“ и ето, че трябва да обърнете внимание и на този сектор от живота ви, може би да намалите темпото, да обърнете внимание на семейството си, изглежда- те ще имат нужда от това и ще ви го напомнят.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *