Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.01- 03.02.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вашата социална активност продължава да расте, получавате интересни, вълнуващи известия, осъществявате подобни срещи, а думите ви имат чуваемост….

Венера и Юпитер ви закрилят силно, но изискват от вас да канализирате тази мощна опека в ясна и конструктивна цел. Можете да срещнете любовта, ако не сте, да заздравите ваши отношения-лични или елови.

Не ви свърта на едно място, имате нужда от движение, от предизвикателства, а понякога- да се отдадете на хоби, развлечения, някой от вас ще обърнат поглед към собствен бизнес и много ще им провърви.

Това, което внася смут в душата ви са чисто материални приоритети, паричните потоци буквално изтичат между пръстите ви, защото инвестирате в бизнес или любими хора. Внимавайте обаче, не поемайте твърде големи рискове, за да не „останете на червено“.

Направете си ясен разчет на приходи-разходи и балансирайте. Ако имате стари дългове, все пак- ще напомнят за себе си и по-скоро ще трябва да оцените бюджета си в посока да проявявате и по-голяма пестеливост. Задлъжняване, даване на пари на заем, големи финансови рискове- са крайно нежелателни…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *