седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г.

Изглежда,  че най-ценното  през настоящия период-  това е информацията,  до която можем да се доберем и съответно да използваме в наша полза.  Знанието винаги е голяма сила,  то отваря възможности,  които иначе може и да не забележим.

През настоящия период стига ме до дъното на истини,  можем да идентифицираме тайни,  ако има такива…

Въпреки че няма да бъдем автоматично предпазени от желанието за манипулации,  внушения,  в по-неприятна форма-  стремеж към измами,  които могат да ескалират и със съответните последици.

През първата част от седмицата мнозина ще бъдат силно концентрирани върху необходимостта да създават  или укрепват важни връзки,  които могат да допринесат за собственото им стабилност.

Старанието да се харесаме или пък да отговорим на повишени изисквания-  ще е значимо,  а в някой случай- наложено от външни фактори и необиколимо.  Не е изключено да ескалират разяснителни разговори,   да се вземат решения,  които имат широко и дългосрочно значение и отражение.

В повечето случаи-  ще се действа целесообразно и обективно.

През втората част от седмицата-  ще променим подхода си,  може да действаме  инстинктивно,  но и  с интуитивна прозорливост,  понякога хитрост,  така може да се окаже,  че винаги има начини да постигнем целите си…

Забележителна изобретателност  ще е повод не малко хора да постигат желанията си,  когато много силно искат нещо.

В краен случай ще се разкриват и някакви варианти,  така че  ако „ една врата е затворена, друга може да се разкрие пред нас“  и да отвори път към нашите мечти.

Разбира се в месеца на Риби продължава да е препоръчително-  да не пренебрегваме вътрешния си глас,  който ще е верен ориентир в много ситуации.

Фантазията,  визуализацията на желанията-  може да ги сбъдне и материализира на практика,  защото нашето подсъзнание  е силно активирано  и може да изкара на повърхността начини за реализация.  Мечтайте,  слушайте хубава музика,  разходката около водни басейни- ще има релаксиращ и оздравителен ефект.

През настоящия период-  нашите чувства и страсти  ще са много ярки,  това ще ни подтикне  да се борим за тях, но само, ако този процес е свързан с вид удоволствие, не ни натоварва прекалено.

През тази седмица ще се концентрираме  и ще проявяваме инициативност  само,  ако това е свързано с лично удовлетворение,  чувство на щастие,  без особено усилие и т.н. На практика  можем да се отдадем на удоволствие,  удовлетворяване на прищявка,  може да отделяме повече време за любими хора или онова,  което най-много   привлича нашето внимание,  превръща се в „ горяща точка за съзнанието ни“…

Като резултат-  повечето от нас действително  ще намерят начин да порадват сърцето си  или като минимум ще преживеят нещо запомнящо се.  Неочаквано застанали на пътя ни шансове-  като късмет,  подкрепа от страна на конкретни хора или обстоятелства-  трябва да се ценят високо и да се задържат,  защото може да се окажат източник на благоденствие за дълго…

В любовта-  ще изразяваме чувствата си- ярко, запомнящо се, почти без задръжки. Ако държим на някого или пък той на нас-  това ще бъде особено видно.  Меркурий преминава в Риби   на 3 март,  така че след тази дата-  нашето мислене действително  ще е по-тясно свързано с нашите   дълбоко натрупани преживявания,  мъдрост, изобретателност,  понякога противоречивост и неяснота,  отколкото със здрава логика и факти.

Под това въздействие  и до 19 март-  ще се тества  способността за обективност   в предизвикателни ситуации, съответно- до колко сме способни да „виждаме отвъд видимото“ или ще станем жертва на собствените си илюзии, страхове или пък- подвеждане, внушения от страна на околните.

Риби е многолик знак, който активира нашата скрита същност, обитаваща дълбоките кътчена на нашата душа и от там може да излезе- забележителна проницателност, емпатия, разбиране или пък- изкушения, пороци..

Това ще стане ясно и според  тенденции,  които сме задали и се оформят през последната десетдневка на март, това ще бъдат резултати, развръзки и т.н..

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *