Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

През настоящата седмица вашата социална активност ще е много висока и над средното ниво, така мнозина ще успеят да заемат по-престижни обществени позиции, някой може да попаднат под опека на влиятелна личност, която да се превърне в мост към вашите собствени и високи честолюбиви планове…

Популярността на повечето от вас расте и бъдещето ви може да изглежда по-светло и позитивно, почти паралелно на одобрението, подкрепата, които получавате от околните- общо или пък от конкретна и важна за вас личност.

Все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние, респективно- професионална реализация и кариерно развитие. Сега вие може да извоювате стабилни успехи, но те няма да бъдат случайни, а следствие на усилия които сте полагали и полагате към настоящия момент, но те дават резултати и адекватно на упоритостта и качествата, които демонстрирате.

При всички случаи инициативност в посока- намиране на стабилни доходи може да се увенчае с успех…

Ако вече имате такива,  тогава ще можете да ги „ циментирате“ или пък надградите и обогатите.

Ако нямате- периодът е подходящ да си потърсите и намерите дългосрочни източници за печалба, ще имате такъв шанс.

Голяма част от ежедневието ви не протича по предварителен график,  перманентно може да възникват допълнителни дела, с които трябва да наваксвате, външни фактори, с които трябва да се съобразявате.

С какво можете или трябва да продължите напред  или пък да оставите зад гърба си, да се разделите с хора или обстоятелства, които  няма място вече в бъдещото ви развитие- в значима степен ще разберете сега…

Не е нужно да пресирате събитията, голяма част от тенденциите ще бъдат спонтанни  и дори изненадващи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *