Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Водолей

Водолей

През настоящата седмица няма да ви липсва внимание, напротив,  често ще се оказвате в своеобразен център  от събития и новини,  може да получите много приятни или въодушевяващи  предложения и известия, въпрос на избори как ще реагирате.

 Общуването е проводник на възможности, изказвайте ваши идеи и желания, вероятността да се намери кой да ги подкрепи  е доста голяма.  Някой от вас ще привлекат на своя страна благодетел, други може да сключат дългосрочни договори,  трети  ще осъществят своя мечта, ще разширят своето влияние и отново чрез вид подкрепа…

В дома и семейството ви ескалират изненади и обновление  и нека то да ви порадва. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, реагирате креативно на някой предизвикателства,  толкова повече случващото се ще е във ваша полза.

Ако нещо вие напрягало до скоро,  сега е момента да го промените, иначе това ще се случи по външни и независещи от вас причини, но без да можете да  контролирате тенденциите в значима степен.

На работното място- периодът е подходящ да се докажете, да стабилизирате или повишите доходите си.

Някои от вас ще се справят с повишена конкуренция и ще заемат лидерски позиции, ако условията на труд го позволяват.

Може да зададете нови и дългосрочни перспективи в това направление.  Ако настоящата ви реализация не ви носи удовлетворение,  тогава сега може да си потърсите и намерите нова работа,  която да е дългосрочна  и със стабилни доходи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *