Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Козирог

Козирог

През настоящата седмица може да си устроите малък семеен празник или са възможни промени, които са напълно позитивни за вас, които са дългосрочни и касаят- фона ви на съществуване във вашия дом и семейство.

Може да се справите с битови или имотни казуси, дори такива, които се отнасят до местоживеене.

Може да изкажете идеи или желания, които да се подкрепят от близките ви. Може да се справите с наследства, ако това е тема.

Ако това не ви интересува, тогава може да сте на път да рестартирате живота си на различни нива, в личен и делови аспект.

Обръщайте внимание на интуицията си, която ще ви подсказва верния път и шансове, от които да се възползвате.

Сега се отключва възможност да проведете доста конструктивни разговори, те може да се превърнат в повод да привлечете на ваша страна влиятелна или енергична личност, която ще подкрепи собствените ви честолюбиви планове.

Евентуални преговори, разяснителни разговори, постигнати договорки ще имат дългосрочно и трудно отменяемо отражение и значение.

На път сте да преобразите средата си на съществуване, това може да се случи следствие на собствените ви амбиции и изказани думи, защото заемате по-престижни постове, сключвате подобни договори, понеже укрепвате едни контакти, но прекратявате други…

Защото втвърдявате вашия тон и редуцирате вашето обкръжение, изчиствате го от неблагоприятни влияния.

Партньорските отношения, лични или делови- преминават на ново ниво,  имате възможност да ги  насочите в една по- позитивна и предпочитана от вас посока,  дори и това да изисква известен компромис от ваша страна,  повече да се съобразявате с тях, те като отплата-  ще ви помагат,  ще можете да делегирате отговорности, по-лесно ще осъществявате намеренията си, защото ще имате човек до себе си.

Близки до сърцето ви хора  ще ви изненадват, в повечето случаи ще е приятно,  но ако забележите някой слабости,  отстранете ги своевременно,  за да не прорастват в бъдеще.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *