Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Лъв

Лъв

През настоящата седмица ви се дава възможност да подействате позитивно на вашите доходи и финансово състояние като получите подкрепа от страна на хора или институции, които влияят на благосъстоянието ви. Някой от вас може да се доберат до паралелни, допълнителни и устойчиви източници за печалба.

Взаимодействието с финансови или държавни институции сега е на ниво, възползвайте се, ако това ви интересува. Някой от вас може да се захванат с инвестиции, други да влязат в полезно съдружие, което ще подейства  стабилизиращо на материалното им състояние, трети- може да се справят с наследствени въпроси успешно, ако това е  актуална тема.

През настоящия период вие може да действате непредвидимо, някой ще вземат изненадващи решения, които ще преобразят бъдещите империспективи на развитие.

Не е изключено и външни фактори да ви подействат по този начин или да ви принудят да реагирате неспецифично.

Ценете високо хора и обстоятелства, които могат да обновят в положителна посока вашият живот.

Ако са необходими промени, по ключови въпроси, които засягат социалния статус и  всичко постигнато до този момент, понеже то трябва да се надгради или  обогати, това ще се случи сега.

Ако се налага да оставите нещо зад гърба си, тогава ще  реагирате така, ще направите рязък завой, няма да правите повече компромиси, които не ви удовлетворяват.

Някои от вас ще изпитат желание да пътуват, да общуват с хора извън близкото или традиционното обкръжение, не е изключено да получат предложения и новини от подобни личности  и това ще ви въодушевява, може да ви даде някакви шансове да  надскочите постиженията си, ако искате… Любовта е хладна, но и обективна, не е изключено да се тества за здравина и със съответните последици…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *