Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Риби

Риби

Вероятно повечето от вас ще стават все по- концентрирани и мобилизирани в конкретна цел,  която ще ви даде възможност да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, да получите вид удовлетворение, да сбъднете съкровено желание.

Обръщайте специално внимание на онова, което обсебва съзнанието ви, мотивира ви, амбицира ви, канализирайте мощната си енергия в това направление и ще можете да стигнете много далеч. Интуицията или инстинктите ви са много изострени и ще ви показват вярното направление.

През настоящия период вие ще просперирате, ако се занимавате с нещо, което ви дава възможност да демонстрирате вашите качества и кореспондира с вашия потенциал.

В такъв случай  вие ще можете да повишите вашите доходи,  ще  получите новини, известия и предложения, които ще ви подействат обогатяващо. Препоръчително е самите вие да бъдете по-инициативни в направление, което касае материалното ви състояние.

Дребни действия ще имат широко отражение и вие ще можете да реализирате успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и повече.

Изключително благоприятен момент да преговаряте за интересите си. Общуването е проводник на възможности,  но ви носи и изненади. Голяма част от тях ще бъдат проводник на внезапни шансове, но не е изключено и да забележите, че определени личности се държат непредвидимо и непоследователно, не можете да разчитате на тях…

Използвайте случващото се, за да разчистите обкръжението си от нелоялни връзки или безперспективни договори.

Все пак някой контакти може да се нуждаят от обновление и промяна, за да се съхранят, вие ще решите дали да реагирате по този начин  или просто ще ги отстраните от пътя си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *