Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Телец

Телец

През настоящия период може да разкриете пред околните качества,  които сте потискали до този момент,  а така по един естествен начин да отключите нови и непознати до този момент възможности.

Може да сте силно привлечени или обсебени от желание за промяна и да станете проводник на такава,  както за вашия собствен живот, така и на околните.

Ако до скоро не ви е достигал кураж да рискувате,    сега  рязко ще демонстрирате нов облик и ако добре сте преценили посоката,  която искате да обновите, тогава ще може да стигнете много далеч и  ще материализирате вашите намерения,  понякога и по един неочакван и спонтанен за вас начин.

Водите доста конструктивни разговори,  чрез които ще можете да привлечете влиятелна или власт имаща подкрепа, ще имате шанс да наложите мнението си, да се справите с повишена конкуренция, самите вие да заемете по-престижни и обществени позиции вследствие на вашата собствена инициативност, но и онова, което вече се е натрупало в миналото като тенденция и сега дава резултати. Някои от вас  ще подпишат дългосрочни договори, други ще постигнат подобни договорки, ще вземат решения, които имат дългосрочно отражение.

В обкръжението ви може да има личност или да нахлуе такава,  която ви ентусиазира, стабилизира, концентрира, мотивира…

Не е изключено да имате някакви скрити  или недоизказани цели, паралелни шансове и доколко те са осъществими  пак така ще разберете към настоящия момент.

Твърде вероятно е  нещо да ви зарадва и да създаде пред вас допълнителни  пътища да осъществите мечтите си,  да разширите хоризонтите си на развитие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *