Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Венера е във вашия зодиакален знак,  така че ви закриля,  вие правите отлично впечатление,  вашето влияние и популярност растат.  Някой от вас ще заемат по-престижни обществени позиции,  други ще се доберат до покровител.

Подходящо е да сте социално по-активни, за да не пропускате някои шансове.

Успех ви носи общуването  с хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Все пак,  ще има и личности, които няма да са чак толкова добронамерени и с които можете да се въвлечете  в своеобразна борба за власт.  Бъдете внимателни, избягвайте конфликти с  подобни хора, защото те могат да ви донесат реални и финансови щети.

Бъдете изрядни  при взаимоотношения, които делегират отговорности и задължения. Ако имате някакви дългове, ще трябва да се разплатите. Периодът е подходящ- да  елиминирате подобни задължения, но не и да трупате нови.

Бъдете внимателни и при взаимодействието  с финансови институции.

Все по-важна тема за вас се превръща  финансовото ви състояние.  От една страна вие имате шанс  да подобрите благосъстоянието си, от друга страна- може да ви изглежда, че трябва да платите някаква цена, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.

Хубаво е да се пазите от повишени  и нецелесъобразни разходи, в оптимален случай  това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще. Възползвайте се от новолунието,  което е на 29-ти юни,  за да поставите едно голямо и позитивно ново начало  за вашето благосъстояние,  онова,  което имате-  общо.  За целта от вас ще се изисква да внимавате когато пускате до себе си,  да не задлъжнявате,  да оздравявате връзки,  които влияят на бъдещето ви развитие.

С по-голяма лекота  печелите одобрение, онова, което най-силно желаете, притежавате и доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *