Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица  може да чуете много приятни известия и предложения, които да стоплят сърцето ви, да разнообразят и освежат вашето ежедневие.  Вероятно ще намирате време  и за развлечения,  за любими хора  и така е правилно,  за да можете  да се порадвате  на текущи възможности, за да не се разминете с някои приятни мигове и т.н..

Периодът е отличен  да укрепите любовните си връзки, ако сте сами- да срещнете любовта.

Ще ви върви,  ако реализирате себе си и чрез собствен бизнес.

Ще можете да проведете доста конструктивни разговори, ще можете да наложите авторитета си  и т.н.

Ако работата ви е рутина, тогава може да ескалира известно напрежение,  защото в този сектор от вашия живот предстоят промени.  Възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни,  за да изчистите евентуални недоразумения с ваши колеги, за да се адаптирате по-оптимално позитивен начин към нови условия на труд,  в началото винаги по-лесно се влияе,  а това има своето значение  за вашата професионална реализация  през следващите седмици,  месеца,  може и по-дълго време.

Ако не ви удовлетворяват  настоящите перспективи,  тогава вие може да смените вашата работа,  може да прекратите договори,  които са изчерпани или се потърсите нещо друго и по-перспективно.

Информационният поток е много усилен,  може да си служите с думите като с оръжие, да водите битки, да печелите войни…

В този процес може да узнаете тайни, може да прекратите контакти, които само ви натоварват.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си по важност,  а това да има позитивно отражение   и върху вашия тонус, здравословно състояние и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *