Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Дева

Дева

Сега вие се представяте в оптимално позитивна светлина,  а това по един естествен начин-  влияе на вашето обществено положение и кариерно развитие.  Вие се намирате в отличен период,  през който можете да повишите вашите доходи, ако условията на труд го позволяват, можете да наложите авторитета си в колектив, да заемете по-престижна позиция.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява,  тогава може да си потърсите друга и по-перспективна.

При всички случаи сега може да постигнете успехи,  които да има дълготраен  и позитивен ефект  върху ваше бъдещи перспективи на развитие,  приоритетно на работното място,  но не само.

Въпреки всичко,  през тази седмица  във вашето обкръжение може да се появят и хора,  които ви напрягат,  стремят се да ви изместят,  да ви манипулират  и т.н.

Нека това да се превърне в повод  да си изградите своеобразна стратегия  спрямо околните,  така че да се дистанцирате от хора, които могат да ви нанесат щети, буквално и в преносен смисъл  или пък да ги надскочите  със собствените си   постижения.

През тази седмица и под влияние на случващото се  може да ви се налага да се доказват е над обичайното  в колектив.

Възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни, за да укрепите важни за вас връзки. Ако това е невъзможно, тогава може да ви се наложи да смените вашите среда,  за да си намерите друго и по-подходящо място…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *