Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица вие се представяте отлично  на работното си място,  можете да направите пробив в кариерното си развитие,  да стабилизирате доходите си  или пък да се доберете до дълготрайни  източници за печалба,  които може и да не са твърде високи,  но пък ще бъдат регулярни и надеждни.

Това е подходящо време да преговаряте за интересите си!

Все пак е полезно и да се пазите от манипулации,  такива не са изключени, но вие може да ги идентифицирате, съответно да ги отстраните от пътя си и да защитите  себе си  и т.н..

Повечето от вас ще могат да разчитат на своето семейство,  ще проведат конструктивни разговори с близките си, а това ще доведе до стабилизация на различни нива,  включително и в чисто материален аспект.

Все пак и в някои случаи-  са възможни различия между вас и вашия партньор  относно битови и имотни дела. Ако възникнат  подобни разногласия, опитайте се да ги изчистите, особено в дните на новолунието, което е на 29-ти юни.

Посети семена,   които искате да прорастват  и през следващите седмици,  месеци,  които ще подобрят комфорта ви на съществуване, включително като се справите с имотни и наследствени дела, битови и т.н., дори и това да изисква известен компромис от ваша страна.

Вашите партньорски отношения се обновяват, в по ярки краски ще набележите силни и слаби звена,  нека това да се превърне в повод да укрепите взаимоотношенията си … и като си изработите своеобразна стратегия…

Новолунието ще е много подходящо за това.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *