Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Слънцето, вашият покровител е в зодиакалния знак Рак, така че ви е определено  ще сте доста емоционални,  понякога над средното или обичайното ниво. В оптимален случай- това ще усили  вашата интуиция, инстинкти, чрез които вие ще избирате  най-вярната посока за вашето бъдещо развитие, включително и в по-далечна перспектива, защото ще имате възможност да сглобите една цялостна картина, за да не се изгубите, образно казано.

Голяма част от тенденциите вече се движат повече по инерция, така че  онова, което трябва да остане в живота ви- ще застава на пътя ви,  а вие само ще трябва да се възползвате  от него.

Ако нещо не върви, не се опитвайте да го задържате, защото това често ще бъде символ, че изчерпано.

Бъдете внимателни и си пазете гърба, не се предоверявайте, особено, ако възникнат спорове и юридически казуси, които трябва да разрешавате.  През тази седмица- в обкръжението ви ще се появят личности,  които ще ви подават ръка при нужда,  ще допринесат за вашето по-добро самочувствие, настроение, вяра в собствените сили.

Вашето влияние  и популярност могат да нараснат,   в  живота ви могат да нахлуят и нови личности,  които да се превърнат в мост към вашите успехи, чувство на щастие или благоденствие.

Периодът е отличен  да оздравите партньорските си отношения, лични и делови.

Ако започнете нова романтична връзка сега, тя може да бъде доста сериозна,  переспективна,  надежда.

На 29-ти юни предстои новолуние, възползвайте се от него, за да се изчистите от всичко, което ви тежи, за да отворите място на нещо ново  и по-позитивно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *