Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица вие може да получите удовлетворение,  което е като своеобразна награда  за всички полагани от вас до този момент усилия. Ако това е невъзможно,  тогава пред вас ще се разкрият и  алтернативи,  от които да се възползвате.

Някой от вас  ще получат шанс да сбъдна твое тайно или съкровено желание,  което може да изисква повече време,  за да се реализира в пълна степен  или пък- очертава,  влияе  на по-далечни перспективи на развитие.  Не е изключено  да анализирате миналото по различни поводи,  да си правите равносметки- с какво да продължите напред и какво да оставите зад гърба си,  защото е  изживяло своето време,  ще имате достатъчно подсказки и в тази посока  и настоящата седмица може много да прилича-  на прелистване  на нова страница във вашия живот.

Повечето от вас- ще получат шанс да  подействат позитивно на социалния си статус, обществено положение, може да се изкачите по йерархичната стълбичка  или да повишите вашите доходи,  все пак от вас ще се изисква- да проявявате по-висока адаптивност, да се справяте с повишена конкуренция, изисквания, да не позволявате някои противопоставяния  да ви разминат с иначе- прекрасни възможности.

Бъдете внимателни в общуването.

Партньорските отношения, лични и делови,  се тестват за здравина,  ако забележите слаби звена- отстранете ги своевременно.

На 29 юни предстои едно от най-важните новолуния за вас, защото то е във вашия зодиакален знак, значи – влияете на тенденциите над средното ниво. Възползвайте се от тази мощна енергия, за да направите пробив в предпочитано от вас направление дори и това да изисква да  демонстрирате  по-голяма толерантност и приспособимост.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *