Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица  вие получавате отлични шансове  да подействат е позитивно  на вашето финансово състояние  като разчитате на ваши близки,  на семейството си,  справите се успешно с битови,  имотни или наследствени казуси,  ако това ви интересува.

При всички случаи ще имате шанс  да хармонизирате и подобрите  най-близката си среда на съществуване,  възползвайте се по оптимален начин. Някой от вас могат да намерят- паралелни източници за печалба, които може да се окажат и дълготрайни, надеждни.

Други ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия  и това пак така ще допринесе за вашето благоденствие.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение-  пак така е повод за успехи,  чисто финансови,  но не само.

Въпреки всичко- повишени разходи също са възможни, те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции  във вас самите,  в любими хора,  във ваш бизнес и т.н.

Все пак е полезно  да се пазите от конфликти на интереси,  които могат да ви донесат щети,  също и от повишени  и нецелесъобразни харчове, бъдете внимателни и всичко ще е наред!

Повечето от вас сега откриват своето щастие  в лицето  на най- близкото си обкръжение,  приоритетно в дома и семейството…

Възползвайте се от новолунието на 29 юни, за да укрепите сърдечните си отношения, дори и това да изисква известен компромис, по-голяма адаптивност в някой случаи, вид инвестиции и т.н.

Около любими хора може да ескалират промени ,които да се отразят и на вас самите. Демонстрацията на съпричастност, взаимо-помощ- ще е много полезна, оценена по достойнство…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *