Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица  вие ще се радвате на повече внимание  от страна на околните- общо  или пък- от вашия партньор.

Ваш любим човек- може да се превърне в повод за радост,  гордост,  може да допринесе за вашето благоденствие.

Вие ще намирате  време и за развлечения,  а това допълнително ще укрепи или хармонизира  ваше сърдечни връзки,  включително с пораснали деца, ако имате такива.

През тази седмица може да проведете доста конструктивни разговори,  които да очертаят в по-далечни преспективи на вашите връзки.

Ако имате собствен бизнес,  тогава може да очаквате, че той ще се развива отлично, може да усилите тази позитивна тенденция  с преговори  или по друг подходящ начин. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви. Това, което може да развали настроението ви в известна степен- могат да бъдат повишени разходи,  понякога и нецелесъобразни,  въпреки че може да бъдат и неизбежни.

Периодът е доста емоционален за вас,  може да ви постави на прага на житейски кръстопът,  посоката,  която ще изберете- ще бъде силно повлияна  от вашето благополучие,  морална или материална подкрепа,  до която можете да се доберете.  Сега околните  ви оказват  значимо въздействие,  както става ясно вече- едни ще допринасят  за благоденствието ви,  но може да има и други,  които да ви дестабилизират  финансово и не само.

Ако внимавате, всичко ще е наред.

Някой от вас ще се захванат с уреждане на наследствени дела… Активното ви взаимодействие с финансови институции  също може да преобрази- бъдещи перспективи на развитие.

Не поемайте излишни рискове,  ако те не са добре обмислени.

Все пак звездите изискват от вас да вървите напред,  това ще е съпътствано от умерени,  добре преценени рискове,  възползвайте се от новолунието  на 29 юни,  за да зададете едно голямо ново начало,  което ще ви обогати,  ако действате по гореописания начин.  Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *