седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г.

Слънцето вече транзитира през Лъв и през идния около месец ще бъде в най-голямата си сила, съответно- личните качества и потенциал, дееспособност, възстановителни способности на всеки ще нараснат, а с тях и по един естествен начин- желание да демонстрираме най-доброто от себе си, на какво сме способни, да изпъкнем, да бъдем забелязани, да удовлетворим онова, което най-много сърцето ни желае и кореспондира със собствената предопределеност. Компромиси със собствените представи за щастие и намерения за просперитет трудно ще се правят и ще се бранят по един изненадващ начин.

Безспорно Слънцето в Лъв трудно понася несправедливости, особено, когато се накърнява достойнството, честта, така че когато се попада в подобни ситуации реакциите ще стават все по-спонтанни, непредвидими и тази тенденция ще се усили до края на периода.

Ще забележим, че за да постигнем набелязана цел, ние ще сме по-склонни от обичайното да действаме рисково, понякога да се откажем от нещо ценно, за да постигнем друго и по-значимо, можем да инвестираме в проект или намерение…

Освобождаваме се с по-голяма лекота от онова, което не допринася за собственото ни усещане за вид удовлетворение…

Слънцето в Лъв усилва стремежът  към власт- буквално и в по-общ смисъл и това също ще се превърне в проводник на неочаквани събития, действия, предстои да видим…

Меркурий все още е в Рак- начинът на мислене е емоционален, но също-интуитивен, раздразнителността често ще е доста висока, но не без причина, а предимно тогава, когато нашите инстинкти за само-съхранение ни подсказват едно, а реалността е друга или против интересите ни. Към края на седмицата ще се открие своеобразен отдушник на ескалиращо напрежение. Когато става въпрос за индивидуални въпроси- тълкуванието може да е намиране на компромис, там, където е необходим, набелязването на невидими до този момент възможности, които се оформят.

В по-глобален аспект- влиятелни и власт-имащи персони ще предприемат социално-значими мерки, които да се отразят по този начин.

Но спокойствие едва ли можем да очакваме. В личния ни или обществено-значим живот все ще има енергични личности, лидери, инициативни персони, които ще предизвикват промени, към които ще трябва да се адаптираме, да отговорим по начин, който е най-благоприятен за нас.

Отново в индивидуален аспект- член на семейството или друга близка до нас личност изисква вид трансформация, поне-повече внимание, а в по-крайни случаи може да „смени декорите ни на съществуване“, в оптимален случай- чрез дебати, взети решения, които са полезни или неизбежни.

В по-глобален план- „народът“ символизиран от Рак /Меркурий все още е в този сектор/ ще се противопоставя по-остро на статуквото, ще предизвиква полемики, със съответните последици.

Общо- всички ние ще бъдем предизвикани да бъдем по-дейни, за да не изпаднем от „борда на житейския си кораб“, защото ще бъдем предизвикани от външни обстоятелства или поради растящите си амбиции.

Слънцето в Лъв иска да се забавлява, да се удовлетворяват прищевки, така че това ще е друг водещ мотив и мнозина ще намерят начин да порадват душата си…

Все пак трябва да имаме предвид, че разходите могат да се увеличат, не винаги ще бъдат целесъобразни, хубаво е да внимаваме, също- да се пазим от влияния, които ще ни нанесат щети.

В любовта или във взаимоотношенията въобще, предстоят доста емоционални срещи, разговори, но там, където има нещо неискрено, нелоялно, измамно, то ще може да бъде идентифицирано. Едновременно- манипулациите също ще се преумножат, следва да се доверяваме повече на опит и факти, а не на думи…

Започнати връзки сега могат да бъдат вълнуващи, но едва ли ще имат бъдеще или постоянно ще се разкриват скрити процеси…

Щастлива и успешна седмица на всички!

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.07- 02.08.20г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *