Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица  ще съществуват хора и обстоятелства, които ще ви стимулират много силно  да бъдете по-инициативни, за да сбъднете ваше съкровено желание, за да превъртите някои предизвикателства в полза, за да направлявате житейския си кораб в значима степен, защото усещате и знаете, че на голяма част от тенденциите сега- вие влияете над средното ниво.


Родените през тази седмица, но и всички останали в различна степен- ще успеят сами  да предизвикат успехи, да привлекат и отключат  своето щастие.  Ще се радвате на подкрепа от страна на любими хора, това може да е вашия партньор, пораснали деца, ако имате такива.

Повечето от вас ще стабилизират своите сърдечни връзки, ако те са перспективни, така и ще бъде, а случващото се ще има широки и дълготрайни последици.

Ако все пак при някой от вас  взаимоотношенията не са на ниво, това ще бъде сериозен признак, че е недоразумения са трупани дълго време  и пак така ще трябва дълго време, за да се изчистят.

Меркурий е Ретрограден във вашия зодиакален знак, така че вие ще сте склонни да преосмислите миналото, ваши решения, изказано мнение и т.н.  Може да действате различно по въпроси, които са стресови  за вашата душа, внасят смут и неувереност. Това може да засяга приоритетно вашето семейство, битови или имотни казуси…

Но на всичко това отново  се дава право на втори опит за въздействие, от който да се възползвате.

Парични потоци –  може да разчитате на близките си, ако това е необходимо, представяте се много добра  светлина и на работното място, така че това е подходящ период да повишите доходите си  или да защитите интересите си, да въздействате позитивно на професионалната си реализация- общо. Все пак повишени разходи са доста вероятно, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, във вас самите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *