Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Водолей

Водолей

Периодът  в повечето случаи е напълно позитивен за вас. Появяват се хора и обстоятелства, които ви подкрепят, разширяват хоризонтите ви на развитие, появяват се варианти, ако се нуждаете от такива и които ще допринесат за чувството ви на щастие и със съответните позитиви.


Влияете на по-далечни перспективи на развитие, можете да стабилизирате  бъдещето си или по някакъв начин да го направите по-предвидимо, затова може да разчитате  на определена подкрепа, но също така от голямо значение ще бъдат- собствените ви конструктивни действия, защото сглобявате една цялостна картина  и избирате най-верния подход, път напред и т.н..

Възможно е по различни поводи и действително да ви се налага  да гледате в бъдещето, а не само в настоящето…

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, излизане извън познатото- все така са проводник на възможности, чувство на щастие. Все пак не е изключено някои такива теми да са свързани и с неяснота, в такъв случай- сега може да я изчистите.

Някой от вас може да се интересуват  от юридически въпроси , на тях също може да влияете, като наваксвате с някои пропуски, обсъждате детайли, за да превъртите предизвикателства в полза и всичко да се развива  по-оптимално подходящ за вас начин.

Дава ви се възможност също  да въздействате позитивно на доходите си или да спечелите нещо важно за вас.

Някои от очакванията ви може да са преувеличени или да се разминават с реалността, но това ще ви подтикне „да си сверите часовника“…

Имате достатъчно сили и ресурси на въздействие, възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *