Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.11- 03.12.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Седмицата стартира с пълнолуние,  което ще акцентира върху ваши сърдечни връзки с близки до сърцето ви хора,  това може да е ваш партньор,  а може и да са деца,  ако имате такива.

Дребни действия имат широко отражение,  препоръчително е сега да усилите съзнателно и целенасочено всички позитиви,  които забелязвате, те ви ентусиазират и събират, привличат един към друг,  но да изчистите евентуални различия, които пак така можете да забележите.  Това, което ви занимава като те ми сега  ще ескалира през следващите седмици, месец,  а може и повече,  така че е полезно  да канализирате тази мощна енергия  в направление,  което желаете и като не губите край на цел от поглед.

Все повече ви се налага да се доказвате в колектива,  в който съществувате,  защото са нараснали изискванията или пък конкуренцията около вас,  възможно е в обкръжението ви да са нахлули и  нови хора,  с които трябва да се съобразявате или да отговаряте на техните очаквания, ако желаете разбира се.  Това може да се превърне в повод да защитите интересите си  или поне да не позволите да бъдете изместени,  а някои личности да ви нанесат щети.

Хубаво е да се пазите от конфликти,  дори интриги,  които могат да имат неблагоприятно отражение върху материалното ви състояние е или обществено положение,  а те са като скачени съдове.

Създавайте и укрепвайте връзки,  които могат да се превърнат в мост към благоденствието ви,  дори и на този етап това да изисква доза компромис или по-голяма гъвкавост в общуването.

Някой от вас изпитват финансови затруднения,  които изискват да промените нещо в бъдещите си планове,  контакти, които могат да ви бъдат полезни,  а в по-крайна форма-  да смените средата си на съществуване,  за да потърсите и откриете ново и по благоприятно място за вас,  където ще ви ценят и възнаграждават по заслуги.

Общуването с хора,  които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл може да се превърнат в повод  за варианти,  шанс да разширите хоризонтите си на развитие, да направите някакъв завой, ако се нуждаете от такъв…

През втората част от седмицата може да узнаете тайни,  да надникнете в по-далечното бъдеще и да сглобите една цялостна картина,  а това винаги е полезно.

Не е изключено да ви обземе носталгия,  а миналото да ви застигне по някакъв начин или пък вие да се върнете на места,  на които сте били и преди.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *