Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.11- 03.12.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Седмицата стартира с пълнолуние,  което ви показва- на кого или какво можете да разчитате,  какви са бъдещите перспективи на развитие,  когато става въпрос за вашата професионална реализация. Голяма част от случващото се вече се движи по инерция  и вие можете да оберете плодовете  на положени от вас до този момент усилия.

Не е нужно да форсирате събитията,  защото едва ли ще стигнете далеч,  а на този етап е по-подходящо да се възползвате от спонтанно възникнали шансове,  но и да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които застават на пътя ви към успеха.

Информационният поток е доста усилен,  някой от вас ще водят напрегнати преговори и разяснителни разговори,  и в тях може да си кажете доста истини,  това винаги е полезно,  стига да не се прекрачат определени граници на добрия тон,  зад които се предизвика обратен от желания или очаквания резултат.

Ако някой действа зад гърба ви-  сега ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки,  това може да се превърне в повод да прекратите връзки или договори.

Все пак е полезно да се пазите от вид задкулисие, интриги  и да внимавате на кого се доверявате…

Пред вас могат да възникнат някакви варианти,  от които да се възползвате…

През втората част от седмицата миналото ви застига по някакъв начин- може да ви върне шанс от преди,  който засяга ключови за вас въпроси с кариерното развитие, социален статус, дори брачни отношения,  Но това може да изисква от вас да направите някакъв компромис или да проявите повишена адаптивност,  вие ще прецените дали искате и дали си заслужава.

В друг вариант- окончателно може да оставите зад гърба си нещо, което  очевидно е непродуктивно  и няма място в бъдещето ви развитие.

Ескалира борба за власт,  която може да спечелите,  но това ще изисква някаква цена,  която се плаща,  буквално и в по-широк смисъл.

Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак  на първи декември и ще усили  вашата социална активност, ще привлече вниманието силно към вас, вашите думи ще имат все по-голяма чуваемост.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *