Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.11- 03.12.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Повечето от вас са доста емоционални,  около вас може да има енергични личности,  които ви стимулират,  амбицират,   понякога и изнервят или агресират.  Все пак- това може да ви действа доста стимулиращо… Вие притежавате доза късмет,  дори и понякога да се чувствате ограничени от външни фактори,  с които трябва да се съобразявате над обичайното.

Периодът е подходящ да укрепвате връзки,  които допринасят за благоденствието ви,  но да избягвате недоразумения,  които могат да ви нанесат щети.

Все пак повишени разходи са доста вероятни,  но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите,  във вашето бъдеще или бизнес,  ако имате такъв.

Взаимоотношения с любими хора  ще бъдат  насити ни със силни, ярки преживявания, нека това да е повод да укрепите отношенията си,  а не нещо друго. Все пак на повърхността могат да излязат стари и неразрешени въпроси,  които са способни да охладят страстите,  но вие може да превъртите тази енергия във  вид стабилизация, а не препятствие.

Ако определени  теми между вас и любим човек  са наситени с по-сериозни различия, това по един естествения ще изисква и по-сериозни мерки,  а понякога  и прекратяване на безперспективни и дори нелоялни връзки.

Все пак периодът е подходящ  да демонстрирате най-доброто от себе си,  то ще бъде забелязано и оценено по достойнство,  а вие може да се окажете в центъра от внимание,  вашата популярност да расте.

Хора от миналото- също могат да напомнят за себе си,  вие ще прецените как да реагирате.

Седмицата стартира с пълнолуние,  което ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого или какво можете да разчитате.

Дребни действия имат широко отражение, теми, които ви занимават сега  може да са водещи и за следващите седмици, месец,  а може и по-дълго..

През втората част от седмицата ежедневието ви става по-натоварено от ангажименти,  ако на работното ви място или в ежедневието предстоят вид промени,  това ще бъде по-видно от обикновено.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *