Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Дева

Дева

Повечето от вас сега са доста емоционални, защото срещат силна подкрепа от страна на близки до сърцето си хора. Ще намирате време за любимите си- партньор или пораснали деца, ако имате такива, за почивка или развлечения.

Все пак във вашите отношения може да ескалира своеобразен катарзис. Той ще е съпътстван с разяснителни разговори, например- може да изкажете или да чуете думи, които описват чувства, преживявания, докосват вашето сърце или това на отсрещната страна.

Понякога може да имате усещането, че близките ви се променят или това се отнася до отношението им към вас. Това ще е повод да укрепите, подобрите взаимността… Ако не винаги е така- възползвайте се от аспектацията на звездите, за да изчистите евентуални недоразумения, ще влияете силно на околните….стига да не са преминати определени граници.

Срещате подкрепа от страна на семейството си или в този сектор ескалират положителни, стабилизиращи преобразувания.

Може да вземете важни решения, които касаят недвижимо имущество, место-живеене, дом, комфорт на съществуване, включително чрез ремонти, отново- подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Хубав период да пренаредите приоритетите си и буквално в ежедневието, а това да има оздравителен ефект, буквално и в преносен смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *