Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Овен

Овен

Въпреки предстоящите празници вие ще проведете доста важни разговори, ще обсъдите и прецените важни приоритети, които касаят вашата стабилност, просперитет, обществено положение.

Може да вземете решения, да чуете предложения или да ескалират събития, които да имат широко отражение през цялата предстояща 2022г.

Повечето от вас ще се чувстват по-стабилни, самоуверени, защото имат достатъчно надеждна подкрепа от страна на своето обкръжение.

Успявате да наложите авторитета си в колектив или попадате под опеката на влиятелна, власт-имаща личност.

Бъдещето ви може да изглежда все по-стабилно и предвидимо, с ясна визия, план и съответни възможности.

Действате с ентусиазъм, продължавате да разширявате влиянието си, хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл се превръщат в проводник на допълнителни шансове.

Ако решите да пътувате, това ще бъде свързано с приятни преживявания или такива, които ви се отразяват стабилизиращо.

Добре се развиват дела, които се отнасят до квалификация, ако я използвате или решите да я повишите, уреждането на документи, включително международни, но не само…

На 02 януари предстои Новолуние, което може да обнови вашия социален статус, кариерно развитие, ще можете да надкрадите и обогатите успехите си на различни нива, в чисто материален аспект или пък като морално удовлетворение. Част от тази положителна перспектива ще се тълкува като изход от заплетени ситуации, друга- своеобразен късмет, но не случаен, награда за полагани усилия до този момент, също- стабилизиране на печалбите, защото умеете да се възползвате от ситуации, да проявявате повече гъвкавост, креативност и да превъртате предизвикателствата в полза.

Любовта на този етап е на заден план, но ако имате половинка до себе си, тя ще играе съществена роля, ще влияе на бъдещото ви развитие, можете да укрепите отношенията срез общи планове, които коментирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *