Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица може да проведете доста емоционални разговори, ще чуете думи или вие ще изречете такива, които ще имат дълбок отпечатък във вашето сърце, но също и в това на важни за вас хора от близкото ви обкръжение.

Вашите връзки продължават да се тратнсформират, лични или делови, включително роднински, с братя или сестри, ако имате такива.

Можете да влияете и насочвате чрез диалози…

В този процес може да узнаете истини, ако има нещо недоизказано или скрито, то да изплува на повърхността и нека това да се превърне в повод за своеобразен положителен катарзис, вид преоткриване, там, където е нужно.

Все пак под влияние на случващото се едни контакти или договори може да се скъсат, предимно онези, които нямат място в бъдещото ви развитие, но други ще се укрепят и по горе-описания начин.

Своеобразно обновление на позициите ви в колектив, съответно на ваши отношения- лични или делови, можете да очаквате с Новолунието, което е на 02 декември. За повечето от вас това ще е съпътствано и с приятни изненади.

Друга приоритетна тема може да е финансовото ви състояние, сега то може да се стабилизира, може да спечелите нещо заслужено, своеобразна награда за полагани от вас усилия.

В друг случай- разчитате на близките и на семейството си, изчиствате евентуални недоразумения, справяте се с имотни казуси, а това пак така се отразява позитивно на онова, което имате-общо, на вашата сигурност в един по-широк смисъл.

Сърдечните връзки се развиват добре и тази тенденция ще расте.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *