Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Телец

Телец

През тази седмица вие получавате уникален шанс да стабилизирате или подобрите общественото си положение, в частност- кариерно развитие, можете да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък да подобрите доходите си, следствие на достатъчно подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви.

Амбициите на повечето от вас растат, а това ви прави социално по-активни, вие ще преговаряте за интересите си или ще се намират хора, които ви указват силно въздействие, стимулират ви в определена посока, дават ви идеи, предложения и т.н.

Мнозина от вас сега преживяват своеобразен катарзис, това може да изкара на повърхността допълнителни ваши качества, които да ви направят по-силни, да ви помогнат да се сдобиете със своеобразна власт, буквално и в по-широк смисъл.

По различни поводи сте склонни да се вглеждате в по-далечното бъдеще или пък можете да му влияете, можете да надникнете в него…

Някой от вас ще изпитват силно желание да пътуват или да се откъснат от традиционната си среда, в такъв случай и ако осъществите тези намерения- ще прекарате незабравими мигове.

В друг случай- лица извън близкото ви обкръжение ви оказват съществено влияние, често- карат ви да мечтаете или пък ви помагат, ако имате нужда от това.

Все по-важна тема може да се превръщат приоритети, които се отнасят до договори, понякога юридически дела, също- необходимост да разширите знанията си, да демонстрирате висока квалификация. Всичко горе-изброено ще е ключ към успехи, може да преобрази живота ви в желана посока. Може да се възползвате от Новолунието на 02 януари, за да стартирате подобни планове. Това новолуние ви носи значима доза късмет и постепенно ще разшири хоризонтите ви на развитие, съответни възможности и вие може да почувствате вид облекчение, разтоварване от напрежение, ако не веднага, то и през следващата седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *