Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.02- 06.03.2022г. Зодия Везни

Везни

Ежедневието ви  става все по-натоварено от ангажименти  и вие се намирате в важен  период относно вашата професионална реализация.

Вид обновление  в този сектор от живота ви-  може да допринесе за повишаване на доходи,  като минимум-  утвърждаване  на авторитета ви на работното място.

Ако това е невъзможно,  тогава мнозина  ще потърсят и съответно ще намерят-  нова професионална реализация. Ако стартирате подобен процес сега  и предимно след новолунието на втори март,  тогава това ще се окаже едно голямо ново начало  и за години напред…

Ще имате възможност  да намерите  своето най-подходящо място,  така че да докажете себе си,  да разгърнете потенциала си и т.н.

Вашата покровителка Венера  до 5 март  е в Козирог и в орбис на съвпад с Плутон,  значи- в живота ви могат да ескалират  базисни преобразования,  които да се отразят на всички нива от вашия живот.

Самите вие  ще бъдете под влияние на много силни емоционални преживявания,  които могат да преобразят  вашата собствена ценностна система,  вашата репутация,  душевност,  но и най-близка среда на съществуване,  в дома и семейството,  но не само…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *