Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.02- 06.03.2022г. Зодия Дева

Дева

Все по-силен фокус  се превръщат  важни за вас отношения,  партньорски връзки  и т.н.  През тази седмица  вие получавате уникален шанс  да оздравите взаимоотношенията си,  те могат да преминат на едно ново и по-високо ниво,  който да ви носи чувство на удовлетворение,  щастие и т.н. Повечето от вас  на този етап  се радват  на обич и подкрепа  от страна на околните.

Ако сте сами,  все още сте в прекрасен период,  през който можете да срещнете любовта.

Ако това се случи,  тогава  тази любов  обещава да бъде дълготрайна и перспективна.

Нараства вашата популярност,  общественозначими позиции,  възползвайте се по оптимален начин!

Вашият покровител Меркурий  е в орбис на съвпад със Сатурн  и ви прави силно концентрирани  върху практични цели,  оздравителни процедури  на различни нива от живота,  буквално и в по-широк смисъл.

Някой от вас ще проявят нови качества,  които могат да ви превърнат в своеобразни лидери,  ще помогнат да утвърдите авторитета си на работното място.

Не е изключено обаче,  да се налага  да се съобразявате над обичайното с външни фактори,  да отговаряте на повишени изисквания  от страна на влиятелни или власт-имащи личности. Нека това да се превърне в повод   да демонстрирате най-доброто от себе си  и да постигнете  стабилни успехи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *