Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.08-03.09.2023г. Зодия Дева

Дева

Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вие се намирате в период, през който градите тенденции за цялата предстояща ваша нова лична година.

През настоящата седмица предстои Пълнолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, защото обхваща и вашия зодиакален знак. Това Пълнолуние ще ви даде- пълнота от знание на кого и в каква степен можете да разчитате. Пълнолунието е на 30 и  31 август,  дребни действия имат широко отражение през тези дни, имайте предвид и насочвайте внимателно, можете да влияете на тенденциите над обичайното и според собствените си желания, и подход.

В партньорските си връзки стигате до  дъното на истини,  те са отразяващи,  но мога да бъдат и заздравяващи.  Вие заедно може да преодолеете някакво предизвикателство,  след което чувствата и привързаността да бъдат още по- значими.

Ако случващото се не води точно в тази посока, значи различията са доста сериозни,  вие ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки, ако желаете разбира се.

Погледът на повечето от вас е насочен към по-далечното бъдеще или това е цел, която е дългосрочна, а може и да изисква повече време, за да се реализира в значима степен.

Вие може да си върнете някакъв шанс от миналото, можете да наваксате с евентуални пропуски, ако е имало такива.

Може да постигнете успехи, които са дългосрочни и са следствие на демонстрация на висока квалификация или понеже  попадате под опеката  на влиятелна или власт- имаща личност,  радвате се на одобрение от страна на хора, които могат да ви помогнат в сложна ситуация, да ви върнат възможност от преди или да се  превърнат в повод да осъществите желание, към което сте се стремили дълго.

Тази тенденция ще продължи и през следващата седмица в различна степен.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *