Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.08-03.09.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Амбициите  на повечето от вас са доста високи  и са повод да си поставяте по- значеними или по-далечни цели.

Вие сте в период, през който можете да разчупите границите на възможното, да надскочите  успехите си като разчитате на висока квалификация, на влиятелни и власт- имащи личности, може и такива, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

През настоящата седмица имате шанс да изчистите спорни въпроси, ако желаете,  а в някои случаи-  като направите и повече компромиси, въпрос на избор е какво ще решите.

Пълнолунието,  което е на 30 и 31 август- ще ви даде пик от информация, ще можете да сглобите една цялостна картина и да погледнете в по-далечното бъдеще, ще вземете решение или ще постигнете успехи,  на които после ще разчитате дълго.

Около Пълнолунието- ще укрепите перспективни връзки, ще ги надградите и  обогатите.  Контакти и договори, които нямат място в живота ви обаче, ще бъдат прекратени.

Вашата социална активност и амбиция перманентно ще растат, тази тенденция ще се усили през втората част от тази седмица и ще нараства през следващите дни, така че навлизате в доста динамичен период.

Ще можете  да изчистите недоразумения отпреди, ако е имало такива, с близки до сърцето ви хора, партньор или пораснали деца.

Получавате втори шанс,  който може да стопли сърцето ви.  Възможни са и подобни предложения, миналото ви застига по някакъв начин, вие ще решите как да реагирате.

Евентуално пътувания- ще ви се отразяват доста добре.

Ако имате собствен бизнес, той постепенно ще набере скорост,  може да се надгради или да постигнете резултати, да оформите тенденции, на които ще разчитате и през следващите месеци.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *