Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.08-03.09.2023г. Зодия Овен

Овен

Все още теми, които се отнася до вашата професионална реализация са водещ приоритет.

Подобни въпроси ви мобилизират, амбицират, помагат ви да преодолеете някакво предизвикателство,  след което- може да получите трайни успехи или вид награда за полагане от вас усилия.

Пик от показателни събития, евентуални развръзки, можете да очаквате в дните около Пълнолунието на 30 и 31  август. Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за вашия комфорт, благоденствие, виждате, че можете да разчитате на тях…

През следващите месеци и до края на годината- повечето от вас ще се стремят да удържат, надграждат и обогатяват онова, което вече се е оформило на хоризонта като шанс.

Някой от вас може да се опитат да си върнат нещо от миналото  и действително ще получат право на втори опит, ще наваксат с евентуални пропуски, ако е имало такива. Перманентно ще растат възможностите  да увеличите или стабилизирате доходите си като се измъкнете от сложна ситуация,  тази тенденция ще расте и през следващата седмица.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава може да си потърсите и нова по-добре платена,  но в такъв случай  тя трябва да е свързана и с нещо „ добре познато старо“, което включва ваш опит, познанства или усилия пак така отпреди…

Марс, с вашият покровител вече е във Везни  и все по-силно ще ви фокусира върху партньорски отношения, лични или делови. Вие все  повече ще осъзнавате, че по-лесно ще постигате целите си, ако си сътрудничите, залагате на диалогичността, ако има на кого да разчитате.

През следващите седмици това ще се превърне в повод- да създадете здрави или пък  полезни съюзи, да изчистите евентуални недоразумения, ако преди  е имало такива.

На този етап Венера е ретроградна, така че в любовта- ескалират силни страсти, чувства, все още можете да насочвате, ако желаете,  така че да премахвате различия, да заздравявате отношения… После и от следващата седмица тенденциите бързо ще наберат скорост в  предпочетено направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *