Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.08-03.09.2023г. Зодия Риби

Риби

Водещата има за повечето от вас са партньорски отношения, лични или делови.

Може да са връзки с другите- общо. Вече сте забелязали, че общуването се превръща в проводник на възможности, понякога шансове над средното ниво.

Вашите успехи по различни поводи и над обичайното преминават през подкрепата и одобрението  на важни за вас хора.

По-лесно постигате целите си по този начин, понякога- без подобна помощ това дори може да е невъзможно.

Към вас може да се появи шанс или предложение,  което е свързано с вашето минало и ето, че сега отново застава на пътя ви.

В друг случай-  важен за вас човек отново напомня за себе си, получавате известие от него, въпрос на избор е как ще реагирате.

Най-силно влияете на вашите взаимоотношения, тенденции, които зададете сега- може да ви съпоставят през следващите седмици и месеци, така че е важна посоката, която ще изберете.

В някои контакти може да преминете през своеобразен катарзис, да преодолеете някой различия, но това да ви подейства оздравяващо и то за дълго.

В каква посока се движат вашите връзки, какво ги укрепва, евентуално разделя- в значима степен разбирате по време на Пълнолунието,  което е на 30 и 31 август.

Съзнателно и целенасочено усилете позитивите, опитайте се да изчистите евентуални слаби звена и различия, ако има такива.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите отношения, които са безперспективни…

Все по-важна тема се превръща  вашето финансово състояние, тази тема ще се усилва, но и възможностите за обогатяване, това тепърва предстои.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *