Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 28.08-03.09.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Сега е подходящо време,  през което вие можете да се изявите, да утвърдите авторитета си в обществото, в което съществувате, да се сдобиете с по-голяма популярност.

Всичко това ще оформи по-добри и по-далечни хоризонти на бъдещо развитие.

Възможно е приятели от миналото да напомнят за себе си, също- да получите интересни предложения, от които да се възползвате.

Някой ще изчистят стари спорове, ще си върнат възможност от преди, която им действа обогатяващо или допринася за чувство на щастие, вид удовлетвореност.

Ако между вас и близки до сърцето ви хора са възникнали някакви недоразумения, ще можете да ги изчистите, стига да искате и да не са преминати определени граници на добрия тон.

На кого и в каква степен можете да разчитате- разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 30 и 31 август. Случващото се тогава има широко и превключващо отражение, възползвайте се!

Не е изключено пластовете във вашия колектив и най-близка среда  да се разместват, а от вас да се изисква да положите повече усилия,   така че тенденциите да са във ваша полза, за да преобладава хармонията, разбирателството,  а не обратното.

Няма да ви липсва внимание и компания, ще имате на кого да разчитате при нужда.

Постепенно се подобряват и партньорски връзки. Тази перспектива ще се усилва през втората част на тази и през следващата седмица.

Високата социална активност и общуване с повече хора- ще се превръща в проводник на възможности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *