Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.04-05.05.2019г. Зодия Дева

Дева

Повечето от тенденциите в живота ви са тясно свързани с близкото ви обкръжение, което ви указва много силно въздействие. Това може да са партньори-лични или делови, съдружници, пораснали деца, ако имате такива. Може да ви се налага да водите разяснителни разговори, в които вие да играете стабилизиращо звено със съвети, може и друга помощ-морална или финансова.

Все пак, ако има някакви различия в мнение или интереси, то те ще бъдат по-видни от обикновено, а моментът е подходящ да защитавате тезата си, за да не изгубите контрол над събитията…

В друг вариант амбициите ви растат и вие се справяте с конкуренция, която не винаги е коректна, шансовете за успехи, които ще се закодират трайно ескалират през втората част на периода и това може да се превърне в конкретен повод за повишение, ако условията на труд го позволяват, бонус или своеобразна награда за полагани до този момент усилия.

Желанието ви да разширите хоризонтите пред вас може да се сбъднат по един бърз и неочакван начин, особено, ако контактувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, демонстрирате висок професионализъм, а може и да решите да пътувате. Всичко в тази посока се развива оптимално добре, ако не ви достигне време или достатъчно подкрепа, тогава можете да обновите подобни инициативи след Новолунието на 05 май.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *