Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.04-05.05.2019г. Зодия Рак

Рак

Ежедневието на вас е по-натоварено от обикновено, включително с допълнителни или не планувани ангажименти. В този процес чертаете по-далечни хоризонти на развитие, които може да са свързани с желано повишение, необходимост да се развивате като уреждате документи, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, демонстрирате висока квалификация.

А е възможно там в далечината нещо да ви тревожи, защото усещате, че една енергийна програма се изчерпва и трябва да я замените с нещо ново или пък да надградите всички постижения до този момент.

Роднини или хора стоящи далеч от вас също обсебват вниманието на мнозина и сега е моментът да превъртите тези предизвикателства в оптимално положителна за вас посока, особено през първата  част на периода.

През втората половина на седмицата социалната ви активност расте, появяват се развръзки, информация, която може да увенчае всичките ви усилия с успех и да се закодират постиженията ви в репутация, обществено положение. В този процес ви указват съществено влияние ваши партньори-лични или делови, с които трябва да търсите съгласие, така че да ви подкрепят, а не обратното- да се превръщат в спирачка.

Ако едни врати са затворени през вас, постепенно се отварят алтернативни. Но те пак ще изискват повече от обикновено да се доказвате пред „другите“, своеобразно ново начало, което ще ви извоюва по-престижни позиции може да очаквате след Новолунието в неделя.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>