Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 29.04-05.05.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието на повечето от вас продължава да е доста натоварено, понякога с допълнителни или не планувани ангажименти, това може да са пътувания, нови изисквания, разяснителни разговори с по-възрастни и авторитетни личности, които задават тон в ежедневието ви.

Каквото и да е, можете да го канализирате в оптимално подходяща за вас посока през втората част от седмицата.

През първите дни на периода се раздвоявате между служебни и лични въпроси за решаване. Не е изключено те да доведат до повишени разходи, но и вид удовлетвореност, която дава позитивни резултати, подкрепа, особено през последните дни, когато ескалират развръзки.

Вие имате шанс да повишите доходите си следствие на подкрепа, която получавате или поне- това ще бъде морална удовлетвореност. По различни поводи може да се налага активно да преговаряте за интересите си и това да има обогатяващо въздействие върху благосъстоянието ви.

Популярността ви расте, понякога и по един изненадващ, бърз начин. Можете да усилите позитивите след Новолунието в неделя, така че да заздравите връзки-лични или делови, да заемете ново и по-престижно обществено положение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>