Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 29.04- 05.05.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вашата популярност расте,  вие често ще се оказвате „ под светлината на прожекторите“.

Партньорските отношения мога да бъдат все по важна тема за вас… Радвате се на внимание,  добронамереност,  разбиране.

Въпреки всичко в любовта или във важни за вас отношения  ескалират силни чувства и страсти,  които изискват  да бъдат канализирани в оптимално конструктивна посока.  Ако не се преминават определени граници,  така както всяко нещо в малки количества е лекарство,  а в големи отрова… Ако не се преминават определени граници,  тогава всичко ще е наред,  а ярките емоционални преживявания ще се превърнат в запомнящи се моменти,  интуитивни прозрения,  чрез които  ще отстраните евентуални слабости,  ако забележите такива,  които могат да застават между вас и любим човек.

Ако отношенията ви се нуждаят от промяна,  това ще бъде по-видно от обикновено, вие можете да я насочвате  и според вашите желания,  възползвайте се по оптимален начин.

Ако това не е ваша тема,  тогава ще концентрирате тази мощна енергия към вид популярност,  подкрепа и одобрение от околните,  за да реализирате по-лесно ваши високи и честолюбиви планове.

Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти,  но вие навлизате в чудесен период,  през който да се докажете, да изпъкнете на работното си място. Възможни са положителни промени и буквално в ежедневието,  които да са повод за удовлетворение,  защото осъществявате заплануваното,  правя ти се от лично с всички текущи задачи.

Някой от вас може да поставят едно ново начало в чисто професионален аспект  и то да се окаже доста позитивно и дълготрайно.

Подобрява се тонусът и енергията ви,  както и възстановителни сили…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *