Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.05- 04.06.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Периодът е удачен да укрепите вашите партньорски отношения като намирате повече време за любим човек, а може би и за развлечения.


На този сектор от живота си може да въздействате най-силно, а отраженията ще са дълготрайни и е хубаво да се възползвате, да насочвате тенденциите.

Понякога може да ви се струва, че отсрещната страна се държи малко по-агресивно и на практика да е точно така, но същевременно вие може да се радвате на енергична подкрепа, възможност да делегирате отговорности, ако желаете  и се съобразявате повече с отсрещната страна, все пак ще бъде въпрос на избор при всеки.

Рутината на този етап е на заден план, а  вие или имате нужда от повече почивка, да обърнете внимание на себе си, на близките си, или пък- сега може да изпъкнете, да демонстрирате лидерски качества  като не се движите в „ отъпкан коловоз“.

Най-много ще им върви на онези, които заемат управленски позиции, имат повече свобода на действие, занимават се с нещо, което обичат да правят, например- хоби, което е и професионална реализация, но не само.

В такъв случай- вие ще имате шанс да повишите вашите доходи,   ще се радвате на повече добронамереност и разбиране  от страна на ваши колеги, личности,  които влияят на благосъстоянието ви.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта в лицето на ваш колега.

Някой от вас ще получат бонус или подарък, буквално и в по-широк смисъл.

Мнозина ще имат усещането,  че са в късметлийски период, през който мога да влияят на почти всички нива от своя живот, в личен и делови аспект, дори и това понякога да изисква  по-голяма отстъпчивост или адаптивност от ваша страна спрямо околните.

Повишени разходи също са доста вероятни, но те може да бъдат полезни като харчове- във вас самите, в любими хора, за развлечения.

В дома и семейството ви не са изключени изненади  и нека това да е повод да се изчисти евентуално напрежение и недоразумения, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди, вашата креативност ще ви помага и ще ви води.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *