Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.05- 04.06.2023г. Зодия Риби

Риби

Периодът е подходящ да отхвърлите и дела, които са свързани с недвижимо имущество, благоустройство на дома, разбирателство у дома. Някой от вас могат да уредят наследства, приоритети, които касаят местоживеене, евентуални ремонти…


Вариантите са много и различни, а това, което ще ви помага да се справяте-  ще бъде ваша мобилизация и повишена отговорност.

Пазете се от прекалена натовареност в този сектор, може да ви се налага и да проявявате по-голяма снизходителност или разбиране  към членове на вашето семейство, все пак вие ще решите как да реагирате.

Ежедневието ви е достатъчно натоварено и със служебни дела,  така че вероятно ще ви се налага  да пренареждате приоритетите си по важност, за да може да се справите с всичко и да сте максимално ефективни.

Все пак някой от вас ще могат и да делегират отговорности с близките си или пък ще имат шанс да извършват част от своите дела и от своя дом.

Ако това не е ваша тема, значи се готвите за промени, които са по радикални, могат да разместят пластовете под краката ви и това да се отрази на всички нива от вашия живот, както в личен така и в професионален аспект.

Вие се намирате в период, през който може да зададете едно голямо ново начало на работното ви място,  а крайният резултат много ще зависи от собствената ви амбиция и инициативност.

Ежедневието на повечето от вас е натоварено, но пък и резултатно.

В любовта- радвате се на подкрепа и разбиране от страна на любим човек, вашият партньор…

Това мога да бъдат и ваши деца, ако имате такива.

Намирате време и за развлечения и може да преживеете доста романтични мигове.

Ако сте  сами- можете да срещнете любовта. Информационният поток е много усилен,  водите разговори или чувате новини,  които могат и да ви изненадат,  така че да ви подтикнат да гледате на някой ваши връзки и съответно бъдеще перспективи на развитие  от един друг ъгъл.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *