Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.08- 04.09.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема за повечето от вас  е финансовата стабилност и благополучие,  които са като скачени съдове  за подкрепа, която можете или трябва да получите от страна на колектива, в който съществувате.

Ескалира  повишена конкуренция, противопоставяне на интереси,  които могат да ви нанесат щети.

Вие може да се справите с това предизвикателство  като проявявате повишена социална активност,  аргументирано отстоявате мнението си,  съзнателно и целенасочено действате в посока,  така че да получите подкрепа и одобрение  от страна на хора,  които влияят на бъдещото ви развитие.

Ако реагирате по този начин,  тогава все ще откривате  изход, решение,  ще можете да превъртате всички предизвикателства в полза и със съответните позитиви.

Избягвайте спорове и недоразумения, които могат да предизвикат загуби, чисто финансови,  но не само…

В любовта  и в партньорските отношения- могат да се възобновят стари и неразрешени въпроси,  миналото може да ви застигне по някакъв начин  или сте склонни да анализирате  вашите чувства  по-критично и в дълбочина,  вероятно и не без причина.

Нека това да се превърне в повод  да оздравите вашите връзки,  да отстраните евентуални слабости  или да въведете вид обновление,  което да промени  отношенията в една по- позитивна и подходяща за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *