Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.08- 04.09.2022г. Зодия Рак

Рак

Информационният поток  през цялата седмица е доста усилен,  възможни са разяснителни разговори,  част от тях  ще ви помогнат да надникнете отвъд видимото,  да узнаете тайни,  ще ви стимулира  да бъдете по-крайни в изказа си, в реакциите ви,  така че вие ще се борите за интересите си,  мнението си,  така че то да не бъде подменено, пренебрегнато и т.н..

Може да ви се налага да воювате словесно,  като си служите с думите като с оръжие.

В този процес вие ще оздравите връзки,  които допринасят за чувството ви на щастие,  успехи и просперитет,  но ще прекратите контакти и дори договори,  които само ви напрягат.

Някой от вас ще се въвлекат в конфликти на интереси  или могат да изпитат известни ограничения, чисто финансови и не само,  следствие на липса на достатъчно подкрепа  от страна на хора,  които влияят на финансовото ви състояние.

Възможно е да ескалират повишени разходи,  в оптимален случай- разплащате дългове  и ги прекратявате.

Взаимодействието с финансови и държавни институции не е твърде лесно,  така че е препоръчително да бъдете по-внимателни.

Пред вас могат да се разкрият алтернативен развитие, особено,  ако търсите такива.

Намира се изход и решение за спорни казуси,  които касаят вашия дом и семейство  или се влияят,  определят силно от близките ви.

Подходящо време да хармонизирате най-близката среда  или може да вземете решения,  които имат широко отражение и пак така засягат- дома,  семейството или местоживеенето…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *