Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 29.10- 04.11.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица все някой може да докосне сърцето ви или пък вие можете да въздействате силно върху близкото си обкръжение, върху важни за вас хора, можете да оставите траен отпечатък в нечие съзнание, душа.

Притежавате особен чар, интуицията ви е много силна, над средното ниво, думите ви имат чуваемост и могат да се превърнат в преобразуващ фактор, както на вашия собствен начин на съществуване, така и на близкото ви обкръжение. Не са изключени прозрения, които да ви насочат към изказване на окончателни решения…Едва ли някой или нещо може да застане на пътя ви през тази седмица, стига вие да сте готови и да искате да се борите.

През втората част на периода мнозина ще бъдат обзети от летаргични, носталгични или романтични настроения, борбеността може да се смеси със съмнения, несигурност- по кой път да поемете. Поне- склонни сте да се връщате към миналото и да анализирате чувства, всичко ценно за вас, отново и отново- да променяте неговата стойност. Вероятно ще има повод за това и този повод може и да е изненада, дори и да сте добре запознати с това, дори и само като усещане.

В този процес бавно, но сигурно ще си проправят път нови идеи- съвсем практични, за да защитите интересите си- чисто материални, но не само. И тези зараждащи се идеи- през идните месеци действително ще се превърнат в отправна точка на нов и в повечето случаи по-висок социален статус…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>